Oletko hakemassa lainaa ja olet epävarma mistä saat sen edullisimmin? Suomen Säästörahoitus kilpailuttaa lainat puolestasi, ilmaiseksi ja turvallisesti .

Voit hakea lainaa yksin mutta hakemalla yhteishakijan (yhteisvastuullinen) kanssa voit yleensä parantaa lainansaantimahdollisuutta sekä madaltaa lainan korkoa sekä hoitokuluja.

Palvelumme kautta voit myös kätevästi yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat, kuten osamaksut, kulutusluotot tai pikavipit aina 50 000 € asti. Yhdistelemällä lainat saat lainoille pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät merkittävästi koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinulla on maksettavana vain yksi lyhennyserä kuukausittain.

Ilmainen – palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista

Nopea – lainatarjoukset sekä rahat tilille joko samana tai seuraavana päivänä

Sinulle halvin laina – kilpailutamme lainanantajat puolestasi

Vakuudeton – voit saada lainaa ilman minkäänlaista omaisuusvakuutta

Valitse lainan määrä ja laina-aika
Lainamäärä
Laina-aika
vuotta
vuotta
vuotta
Arvioitu kuukausierä:

* Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Täytä hakijan tiedot